У ДДУВС закінчився цикл лекцій «Безпека дорожнього руху»

Новини університету

Представники Управління патрульної поліції Дніпропетровської області розповіли курсантам про правила безпеки дорожнього руху. Цикл містив практичні кейси та відповіді на актуальні питання здобувачів вищої освіти.

Під час серії зустрічей працівників Управління патрульної поліції в Дніпропетровській області з курсантами ДДУВС спікери звернули увагу на відповідальну поведінку на дорозі під час збільшення темного часу доби: нагадали курсантам про світловідбивні елементи одягу, безпечну швидкість автотранспортних засобів та загальну уважність. Зокрема – про неприпустимість користування гаджетами під час переходу вулиці чи за кермом.

Поліцейськими було запропоноване практичне заняття: курсанти мали вдягнути окуляри, які створюють ілюзію стану алкогольного сп’яніння, та пройти по прямій, дугоподібній лінії та точках. Завдяки цій вправі курсанти наочно змогли зрозуміти небезпеку керування транспортом після вживання алкоголю.

Подібні заходи підкреслюють важливість практичної складової: завдяки зустрічам з практиками курсанти можуть вже під час навчання зануритися у майбутню діяльність.

 

 


237