«Січеславська Покрова 2023»: курсантка ДДУВС взяла участь у благодійному фестивалі

Новини університету

Курсантка Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Ксенія Граур взяла участь у благодійному фестивалі «Січеславська Покрова 2023», головною метою якого став збір коштів на потреби ЗСУ.

На урочистих заходах були активні розваги для дітей, військово-патріотичні виступи та костюмовані шоу, військові пригощали кашею з вогню.

Щорічний благодійний фестиваль проходив 14-го жовтня 2023 року, за підтримки ГО МСПК «Обухівська Січ» та ГО Січеславське Військо Запорозьке». Організатором фестивалю виступив БО «БФ Країна Майбутнього».

Одним з центральних виступів фестивалю став вокальний виступ курсантки ДДУВС Ксенії Граур. Дівчина відзначає, що дуже пишається бути причетною до великої благодійної справи та з готовністю завжди долучається до заходів такого типу:

«Займаюсь вокалом вже 8 років, почала свій шлях ще у рідному місті Нікополь, у вокальній студії «Октава». Тепер, у ДДУВС, продовжую займатись у студії творчого руху «eSTeD», беру активну участь у культурних та патріотичних заходах. Але саме такі фестивалі, я вважаю, є енергетично зарядженими, кожен голос – це не лише пісня, це настрій, що веде нас та бійців на передовій до Перемоги!»

 

 


228