Нові здобутки особового складу ДДУВС

Новини університету

Завершився конкурс на кращу наукову, науково-технічну та профорієнтаційну продукцію в апараті МВС, територіальних органах, закладах, установах і підприємствах, що належать до сфери управління Міністерства внутрішніх справ України.

На засіданні ректорату відбулось нагородження працівників Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. Колег привітав ректор ДДУВС полковник поліції Олександр Моргунов.

Дипломом ІІІ ступеня у номінації «Мультимедійні видання» було нагороджено першого проректора університету полковника поліції Олександра Юніна.

Диплом ІІІ ступеня у номінації «Виробничо-практичні видання» отримала помічник ректора університету з гендерних питань Лариса Наливайко.

В номінації «Наукові видання» дипломом ІІІ ступеня нагородили завідувача кафедри криміналістики та домедичної підготовки ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції полковника поліції Костянтина Чаплинського.

За вагомий особистий внесок у зміцнення законності, високу професійну майстерність, зразкове виконання службових обов’язків, вірність Присязі відомчою заохочувальною відзнакою Національної поліції України – медаллю «20 років сумлінної служби» нагородили ад’юнкта кафедри кримінального права та кримінології Навчально-наукового інституту права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції, підполковника поліції Олександра Кучеровського.

З ювілеєм також привітали Голову первинної організації профспілки університету Володимира Сагайдака.

 

 


318