У ДДУВС стартував цикл тренінгів Консультативної місії Європейського союзу

Новини університету

Тренінги на тему «Медіація як інструмент врегулювання цивільних та адміністративних спорів та вирішення дрібних кримінальних правопорушень» проводяться представниками КМЄС для здобувачів вищої освіти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Заняття проводить досвідчений тренер Мартіньш Толс, радник EUAM з належного врядування та управління людськими ресурсами (Латвія).

У тренінгу взяли участь студенти кафедри психології та педагогіки Навчально-наукового інституту права та інноваційної освіти та курсанти факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності.

З початку тренінгу Мартіньш Толс розкрив поняття конфлікту для розуміння, як правильно управляти конфліктними ситуаціями, ознайомив зі стратегіями управління конфліктами, що використовуються.

Особливу увагу під час тренінгів приділено медіації як інструменту врегулювання цивільних та адміністративних спорів та вирішення дрібних кримінальних правопорушень. Учасники тренінгу опановували принципи та правила медіації, які можливо застосовувати поліцейським під час виконування своїх обов’язків у спілкуванні з учасниками конфліктних ситуацій. Особливо цікавим для учасників було відпрацювання практичних справ за кожною із розглянутих тем тренінгу.

Тренінги КМЄС триватимуть у ДДУВС протягом тижня.

 

 


251