Викладачка ДДУВС взяла участь у «Тренінгу тренерів CEPOL»

Новини університету

У м. Салоніки (Греція) пройшов тренінг для викладачів і тренерів CEPOL. Захід проведено з метою підвищення професійних компетенцій учасників. Україну представляла доцент кафедри кримінального права та кримінології ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції ДДУВС Анастасія Філіпп.

Участь у тренінгу «CEPOL TRAIN-THE-TRAINERS 2023» взяли представники Європейського Союзу. Анастасія Філіпп стала єдиним представником України в цьому заході.

Анастасія Філіпп зазначила, що участь у заході, який став завершальним у цьому тренінговому циклі, дає змогу підвищити компетенцію у сфері застосування сучасних методів навчання поліцейських, отримати додатковий досвід застосування інтерактивних методів навчання для підготовки поліцейських за міжнародними стандартами, які були перейняті як позитивний досвід, і будуть застосовані у підготовці здобувачів вищої освіти ДДУВС.

Отримані знання та навички можуть бути використані в освітньому процесі, а також для розробки циклу тренінгів із застосування інтерактивних методів навчання для підготовки поліцейських за міжнародними стандартами на базі ДДУВС.

 

 


281