У ДДУВС відбулась зустріч з родинами та близькими захисників України

Новини університету

На базі університету за участі Юридичної клініки «Істина» та Центру надання психологічної допомоги пройшла зустріч родин зниклих безвісті 111-ої бригади ТРО з представниками державних структур.

Родичі та близькі військовослужбовців приїхали до університету з різних областей України, аби отримати інформацію про алгоритми пошуку та повернення рідних, що в полоні або зникли безвісти.

Головна мета заходу – налагодження співпраці з представниками частини та державних структур.

На заході були присутні представники координаційного штабу, уповноваженого з прав людини, територіального центру комплектування та соціальної підтримки, Міжнародного Комітету Червоного Хреста, СБУ, прокуратури та поліції.

Близькі військослужбовців могли поставити питання та отримати на них змістовні відповіді та алгоритм подальших дій.

Присутнім нагадали, що при університеті діє Юридична клініка «Істина». Там студентами та курсантами під керівництвом викладачів ДДУВС надається безкоштовна правова допомога. Крім того, на базі університету створено Центр надання психологічної допомоги та проведення заходів психологічної реабілітація для учасників АТО, УБД, де можна отримати психологічну допомогу.

Уповноважені з питань зниклих безвісти подякували ДДУВС за співпрацю та підкреслили важливість підтримки родичів зниклих безвісти.

 

 


234