У ДДУВС пройшли регіональні навчання з питань запобігання корупції

Інформаційно-комунікаційні заходи з питань запобігання корупції, Новини університету

Захід, що проходив у форматі відеоконференції, було організовано на базі ДДУВС для працівників Головного сервісного центру МВС, закладів, установ та підприємств, що належать до сфери управління МВС Дніпропетровської, Запорізької та Полтавської областей.

У конференції також взяли участь науковці ДДУВС, представник Управління стратегічних розслідувань Департаменту стратегічних розслідувань МВС України, представники Регіональних сервісних центрів Головного сервісного центру МВС, Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС, ДУ «Територіальне медичне об’єднання МВС України в Дніпропетровської, Запорізької та Полтавської областях.

Учасників навчань привітав начальник Управління запобігання корупції МВС України Анатолій Фодчук, який підкреслив значущість таких навчань у зв’язку із останніми змінами в антикорупційному законодавстві.

На зустрічі розглядалися питання адміністративної та кримінальної відповідальність за порушення антикорупційного законодавства України, обмеження щодо одержання подарунків, виховання доброчесності та дотримання правил професійної етики для працівників органів МВС, фінансового моніторингу та декларування.

У підсумку модератор заходу уповноважений з антикорупційної діяльності Руслан Лупир висловив подяку учасникам регіональних навчань, які взяли участь у заході.

 

 


272