Патріотично-виховний конкурс муралів «Україна. Мир. Перемога»

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ пройшов патріотично-виховний конкурс муралів на тему: «Україна. Мир. Перемога».

Захід організовано керівництвом ННІ права та інноваційної освіти. Участь взяли 11 команд здобувачів вищої освіти 1-го курсу інституту – кожна команда на високому рівні представила свій мурал.

Серед назв, якими команди називали свої роботи – «Дівчина-Україна», «Патріотичне дерево», «Незламність українського народу», «Символи України», «Воєнний корабель», «Серце України», «Пес Патрон», «Азов», «Мир та свобода», «Вільна», «Єдність».

Члени журі оцінювали кожну роботу за такими критеріями:

  • презентація муралу;
  • відповідність тематиці;
  • якість виконання.

За результатами конкурсу перше місце посіла команда групи ЮД-342 «Дівчина-Україна», друге місце – у групи Б-ЕК-341 «Серце України», третє місце – у групи ЮД-345 «Незламність українського народу».

Нагороди та солодкі подарунки учасникам конкурсу вручив ректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Олександр Моргунов.

Кураторка команди переможців Дар’я Лавренко розповіла, що здобувачі дуже ретельно готувались до конкурсу та були впевнені у своїй перемозі. На створення муралу знадобилось кілька днів.

Для майбутніх поліцейських участь у конкурсі – це можливість закарбувати реалії нашого сьогодення та долучитись до створення символів незламності, віри та любові до своєї країни.

 

 


279