Про навчання – з перших вуст. Курсанти ДДУВС провели профорієнтаційну зустріч

Новини університету

Курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ активно долучаються до профорієнтаційних заходів. Нещодавно здобувачі поспілкувалися із майбутніми абітурієнтами – вихованцями КУ «Сумська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №7 ім. М. Савченка» СМР.

Курсанти розповіли про переваги навчання у ДДУВС, поділилися перспективами щодо професійного розвитку та подальшого працевлаштування. Майбутні поліцейські акцентували увагу на можливостях комплексного навчання у кваліфікованого науково-педагогічного складу, систематичного відточення теоретичних навичок на практиці, а також сприяння у реалізації творчих та освітніх ініціатив.

«Школярів цікавили питання щодо розпорядку дня, складності навчання та вимог до курсантів. Детальніше розповіли їм про організацію навчального процесу, а також про організацію культурно-масових заходів в університеті», – поділилася курсантка ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції ДДУВС Валерія Цапович.

Дівчина відзначає: авторитет поліції суттєво зріс у очах майбутніх абітурієнтів, тож сьогодні вони більш вмотивовані та проактивні. Школярі із зацікавленістю розпитували про особливості професії правоохоронця.

 

 


231