Курсанти ДДУВС відвідали музей АТО

Новини університету

Знати сучасну історію: курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ завітали до дніпровського музею, присвяченого подіям АТО на сході України.

У музеї представлені різноманітні артефакти, фотографії та історії військових, які брали участь в операції. Вулична експозиція нагадує дорогу, навколо якої встановлені вказівні знаки з назвами міст Донецької та Луганської областей. Поряд – зразки техніки та снарядів, а також скульптурна композиція «Солдат і дівчинка».

Окрім предметів та знарядь, музей зберігає пам’ять про самих воїнів, які боронили країну. Тут – їхні портрети, документи, особисті речі. Для курсантів це чудова можливість зрозуміти, які духовні цінності об’єднували українських захисників.

«Цей музей є символом відданості, героїзму та жертви українських військових у ході Антитерористичної операції. Його відвідування підкреслює важливість служіння вітчизні та почуття патріотизму серед молодого покоління. Адже ми бачимо приклад справжніх героїв, які віддали своє життя заради незалежності та свободи України», – зазначає курсант ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції ДДУВС Іван Мінайлов.

Освітньо-патріотичні заходи є невід’ємною складовою навчання у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ.

 

 


226