Курсанти ДДУВС зустрілися з акторкою театру та кіно Адою Роговцевою

Новини університету

Курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ завітали на творчу зустріч з видатною акторкою театру та кіно Адою Роговцевою. Захід відбувся на станції метро «Вокзальна» з нагоди Дня української писемності та мови.

У рамках зустрічі обговорювали проблематику «зросійщення», питання української ідентичності та національної свідомості. Ада Роговцева поділилася історіями з власного життя, а також залюбки відповідала на запитання учасників.

Курсант ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Владислав Немцов зізнається: з творчістю Ади Миколаївни ще не знайомий, проте багато чув про неї від батьків. Отримавши запрошення на подію, із радістю погодився прийти.

«Це дійсно історична, видатна та цікава постать, за спиною у якої – вагомий творчий і життєвий шлях. Тому сьогодні ми тут: не хотілося втратити можливість зустріти її особисто», – поділився Владислав.

Курсанти відзначають: зустріч з акторкою стала важливою подією для містян, оскільки допомогла зблизити різні покоління та надихнула молодь на вивчення і збереження української мови та культури.

 

 


269