OPEN DAY у ДДУВС

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбувся перший OPEN DAY навчального року. Познайомитися з університетом та його структурою, детальніше дізнатися про студентсько-курсантське життя змогли сьогодні усі бажаючі.

Захід відбувся у конференц-залі, де гостей привітав керівний склад університету на чолі із помічником ректора Володимиром Ковбасою. Учасникам презентували заклад та його підрозділи, наявні напрямки підготовки та спеціальності.

Із майбутніми вступниками та їхніми батьками спілкувалися директор ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Владислав Лазарєв, директорка ННІ права та інноваційної освіти Вікторія Савіщенко, декан факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності Олексій Камишанський та декан факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Сергій Балабан.

Під час ознайомчої бесіди підняли тему матеріально-технічної бази та умов проживання в гуртожитку, зупинилися й на безпековій складовій. На усі питання щодо алгоритму вступу та основних етапів вступної кампанії відповіла начальниця відділу довузівської підготовки, профорієнтаційної роботи та сприяння працевлаштуванню випускників Влада Літошко.

Нагадаємо: День відкритих дверей проходитиме у ДДУВС кожної останньої суботи місяця.

 

 


228