Волонтерство «нон-стоп»: курсанти ДДУВС підтримують ЗСУ

Новини університету

Курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ продовжують підтримку волонтерських ініціатив із метою забезпечення комфорту та захисту для військових. Днями здобувачі виготовили нову порцію подушок та маскувальних сіток.

Маскувальна сітка у польових умовах – незамінна річ: її використовують, аби сховати позиції, техніку та сховатися самим. Саме тому майбутні правоохоронці систематично плетуть нові й нові вироби, які одразу їдуть на передову. Цього разу курсанти доєдналися до волонтерського штабу «ПавуЧари»: у такій «колаборації» працюють вже досить давно.

«Ця ініціатива є однією з численних діяльностей, які спрямовані на підтримку та допомогу нашим військовим. Активно долучаємося до таких справ, виявляючи повагу та підтримку до тих, хто служить у Збройних Силах та захищає нас усіх. Важливо, що завдяки спільній роботі значна частина потреб військових закрита», – відзначає курсант ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції ДДУВС Єгор Гречишкін.

 

 


251