Дружня підтримка: від волонтерів – військовим

Новини «Академії поліції», Новини університету

В рамках проєкту «Дружня підтримка» однією із головних цілей є підтримка поранених бійців, емоціональна та волонтерська допомога.

3 жовтня 2023 року ЗЦППП «Академія поліції» (м. Запоріжжя) ДДУВС відвідали Запорізьку обласну клінічну лікарню, відділення інтенсивної терапії, де проходять лікування важкопоранені захисники України.

Для них були зібрані та передані найнеобхідніші речі, прості, але такі важливі під час перебування у лікарні: гумові капці, футболки, шкарпетки та спідня білизна, а також солодощі.

Поранені захисники із вдячністю спілкувалися із волонтерами, адже дружня підтримка та відчуття власної цінності не менш важливі за матеріальний світ. Військові у лікарні тепер на іншому «фронті», ведуть іншу боротьбу – за власне здоров’я, аби знову скоріше повернутися до побратимів на фронт.

«Українці – сміливі та прекрасні! Ми спільно воюємо проти ворога, кожен на своєму фронті. Тримаючи тил, ми неабияк підтримуємо наших військових, тож волонтерська допомога триває та триватиме!», – зазначив завідувач відділу забезпечення діяльності ЗЦППП «Академія поліції» (м. Запоріжжя) ДДУВС підполковник поліції Андрій Шевченко.

 

 


360