«Урок мужності»: у Запорізькій «Академії поліції» – зустріч із захисниками

Новини «Академії поліції», Новини університету

У Запорізькому центрі первинної професійної підготовки «Академія поліції» ДДУВС провели «Урок мужності». Слухачі та працівники закладу зустрілися з українськими захисниками – бійцями 116 окремої механізованої бригади.

Розпочали захід хвилиною мовчання: разом вшанували пам’ять воїнів, які загинули у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. У рамках зустрічі говорили про війну та бойовий досвід, про престиж та відповідальність професії поліцейського. Гості налогошували – вчитися слід старанно, оскільки кваліфіковані кадри потрібні поліції не лише зараз, а й після нашої Перемоги. Особливу увагу акцентували на знаннях із тактичної медицини, а також вмінню поводитись із вибухотехнікою.

Поговорили і про волонтерство: бійці розповіли, що фронту вкрай необхідна постійна підтримка з тилу. Слухачі Центру, у свою чергу, поділилися власним досвідом щодо участі у волонтерських проєктах.

Учасники зазначають: бесіда пройшла у доброзичливій та теплій атмосфері, і загалом видалася дуже емоційною. Адже коли зустрічаєш таких героїв, то розумієш: українці – нація незламних!

 

 


232