ДДУВС продовжує співпрацю із роботодавцями

Новини університету

Бінарне лекційне заняття за участю практика провели для здобувачів Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ у межах вивчення вибіркової навчальної дисципліни «Правові та організаційні засади проведення службових перевірок». Темою зустрічі стала специфіка працевлаштування в умовах воєнного стану.

Лектором виступила головний державний інспектор Південно-Східного міжрегіонального управління Державної служби з питань охорони праці Вікторія Капінус. Вона детально зупинилася на змінах та особливостях, які виникають нині у процесі прийому на роботу, а також акцентувала увагу на важливості оформлення трудових відносин між працівником та роботодавцем. Разом із студентами лекторка розібрала поняття примусової праці, окреслила фактори, які допоможуть її розпізнати на уникнути. Вікторія Капінус навела актуальні приклади порушень трудового законодавства та вказала на особливості проведення службових перевірок.

Університет постійно працює у напрямку посилення практичної складової освітнього процесу та розширення співпраці із роботодавцями. Як зазначають організатори, головним акцентом заняття стало ознайомлення здобувачів із доступними правовими засобами захисту трудових прав. Адже вже на початку 2024 року студенти-випускники завершують навчання та будуть працевлаштовуватися за профілем отриманої освіти.

 

 


205