Спортсмени ДДУВС стали срібними призерами обласних змагань з фрі-файту

Новини університету

Минулими вихідними у Дніпрі пройшов чемпіонат області з фрі-файту. Участь у змаганнях взяли понад 250 спортсменів з різних куточків України. Серед них – представники Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

У спортивному заході взяли участь здобувачі ДДУВС Іван Мартиненко, Аркадій Мусієнко, Владислав Гамій, Даніїл Томас, Сергій Корнієнко, Михайло Савченко, Ігор Базаренко, Владислав Милащенко, Михайло Загинайко: до змагань всіх спортсменів готував Віктор Богуславський, завідувач кафедри спеціальної фізичної підготовки ДДУВС.

Слухач магістратури ДДУВС Іван Мартиненко розповідає, що розпочав підготовку до чемпіонату паралельно з навчанням, у вересні. Хлопець згадує: суперники були дуже підготовленими, тому перемога далась нелегко.

«Я був у гарній фізичній формі завдяки тренуванням. Але для того, щоб перемогти, потрібно було діяти обережно та зважувати кожен крок», – поділився враженнями від чемпіонату Іван Мартиненко.

За результатами змагань курсанти ДДУВС вибороли друге загальнокомандне місце.

Зокрема, у розділі «Real fight 19+» золото вибороли Іван Мартиненко, Аркадій Мусієнко, Сергій Корнієнко. Аркадій Мусієнко додатково отримав кубок за найкращий нокаут. Друге місце посів Михайло Загинайко, почесну бронзу взяв Даніїл Томас.

У розділі «Submission fight 19+» 2 місце посів Михайло Савченко, а третє – у Ігоря Бозаренка.

Пишаємось нашими спортсменами та вітаємо з нагородами!

 

 


238