У ДДУВС обговорили запобігання правопорушенням на деокупованих територіях

Новини університету

Всеукраїнський науково-практичний семінар «Запобігання кримінальним правопорушенням на деокупованих територіях України» пройшов на базі ДДУВС в очно-заочному форматі.

Участь у заході взяли науковці та здобувачі вищої освіти з різних областей України, представники судових органів, прокуратури та практичних підрозділів Національної поліції, адвокатури. Семінар відкрив проректор ДДУВС Ігор Луговий.

Учасники розглянули актуальні питання: запобігання кримінальним правопорушенням на деокупованих територіях України, запобігання колабораційній діяльності на деокупованих територіях; документування протиправної діяльності; взаємодія між органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування, правоохоронними і контролюючими органами, громадянами у сфері запобігання кримінальним правопорушенням тощо.

Проблемні питання запобігання кримінальним правопорушенням правоохоронними органами на деокупованих територіях України розкрив професор кафедри правоохоронної діяльності Університету митної справи та фінансів Олексій Титаренко.

Про особливості діяльності підрозділів Національної поліції на деокупованих територіях розповів заступник начальника Департаменту превентивної діяльності – начальник управління організації діяльності підрозділів реагування патрульної поліції Національної поліції України Андрій Коваленко.

Семінар організовано кафедрою кримінального права та кримінології ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції.

 

 


256