Всеукраїнський круглий стіл для здобувачів вищої освіти «Економіка та управління соціально-економічними системами: теорія та практика»

Новини університету

Захід проведено на базі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ разом із Харківським національним університетом внутрішніх справ та Придніпровською державною академією будівництва та архітектури з нагоди Дню економіста.

Захід відкрив проректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, кандидат юридичних наук, доцент, полковник поліції Ігор ЛУГОВИЙ.

З вітальними промовами виступили: проректор Харківського національного університету внутрішніх справ, доктор юридичних наук, професор, Заслужений юрист України Олександр МУЗИЧУК, голова правління громадської організації Міжнародної фундації науковців та освітян, доктор юридичних наук, професор Олег БАТЮК, радник заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів, директора департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпропетровської міської ради, секретар молодіжної ради Дніпра при Дніпровському міському голові Микита ФЕДОРЧАК та депутат Дніпропетровської обласної ради, член Постійної комісії обласної ради з питань діяльності комунальних підприємств та підприємництва Маріанна МІРОШНІЧЕНКО.

На загальному пленарному засіданні виступали здобувачі першого (бакалаврського), другого (магістерського), третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти. В заході взяли участь понад 60 учасників з 14 закладів вищої освіти України.

За результатами Всеукраїнського круглого столу для здобувачів вищої освіти «Економіка та управління соціально-економічними системами: теорія та практика» окрім напрацьованих наукових та практичних рекомендацій обговорено подальшу співпрацю між Дніпропетровським державним університетом внутрішніх справ та Харківським національним університетом внутрішніх справ щодо залучення здобувачів вищої освіти до спільної науково-дослідної роботи.

 

 


183