Курсанти ДДУВС взяли участь у І Національних дебатах з кримінального права імені Юлії Шевченко

Новини університету

У м. Київ відбулись І Національні дебати з кримінального права імені Юлії Шевченко. У заході взяли участь 40 здобувачів вищої освіти з різних навчальних закладів України. Серед них – курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

На дебатах 16 команд готували свої виступи та ребатли по двом фабулам. Суддями в цьому заході були провідні вчені з різних вищих навчальних закладів, досвідчені практичні юристи та судді ВАКС. ДДУВС представили третьокурсники Ігор Єрмолаєв, Катерина Гунько та Олександра Коваленко.

Судді дебатів окремо відзначили команду ДДУВС за мотивацію, активну участь та бажання вдосконалювати свої професійні навички. Курсанти ДДУВС презентували суддям напрацювання викладачів університету з тематики дебатів – монографію «Судове провадження на підставі угод у кримінальному процесі України: сучасний стан та перспективи» за авторства професора кафедри кримінального процесу та стратегічних розслідувань Вікторії Рогальської та судді Ленінського районного суду міста Дніпра Максима Тауса.

Завдяки заходу курсанти змогли заглибитись в розгляд актуальних проблем кримінального права та процесу, розвинути власні ораторські навички, критичне мислення, уміння працювати в команді, а також отримати цікавий досвід участі в дебатах. Усі учасники отримали відповідні сертифікати.

 

 


264