Безпека дорожнього руху: ґрунтовні знання для майбутніх поліцейських

Новини університету

Курсанти ДДУВС дізналися про збирання доказів у справі про адміністративні правопорушення у сфері безпеки дорожнього руху та особливості роботи з окремими категоріями учасників дорожнього руху.

Єдність заради Перемоги: Запорізька «Академія поліції» взяла участь у Марафоні Незламності

Новини «Академії поліції», Новини університету

Всеукраїнський Марафон Незламності пройшов днями і в Запоріжжі. Від ЗЦППП «Академія поліції» Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ участь взяли 140 осіб.

Захист прав дітей – на часі: у ДДУВС пройшло засідання наукового гуртка «Шериф»

Новини університету

Курсанти обговорили актуальні проблеми взаємодії органів, служб та поліції в сфері захисту прав дитини. Засідання провели науковці кафедри адміністративного права, процесу та адміністративної діяльності факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Донорство рятує життя: представники «Академії поліції» здали кров для поранених

Новини «Академії поліції», Новини університету

Слухачі ЗЦППП «Академія поліції» (м. Запоріжжя) Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ взяли участь у донації крові. Загалом кров здали 30 осіб.

Поточні закупівлі (Медичне обладнання для навчання та відпрацювання надання невідкладної допомоги (в рамках реалізації грантовой програми Erasmus +, за темою ERASMUS-EDU-2022-CBHE «Симуляційна медицина та сценарій-орієнтовне навчання з невідкладної допомоги»))

Поточні закупівлі