Захист прав дітей – на часі: у ДДУВС пройшло засідання наукового гуртка «Шериф»

Новини університету

Курсанти обговорили актуальні проблеми взаємодії органів, служб та поліції в сфері захисту прав дитини. Засідання провели науковці кафедри адміністративного права, процесу та адміністративної діяльності факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Засідання відкрили доктор юридичних наук Борис Логвиненко та керівниця наукового гуртка доцент Каріна Пісоцька. Також були запрошені фахівці з дотичних сфер.

Інспектор відділу ювенальної превенції Управління превентивної діяльності ГУНП в Дніпропетровській області, старший лейтенант поліції, Юлія Монахова розповіла про важливі аспекти в діяльності ювенальної превенції та виділила, з якими законодавчими та практичними проблемами сьогодні стикаються ювенальні поліцейські.

На засіданні гуртка виступила виконуюча обов’язки завідувача навчально-наукової лабораторії з дослідження проблем превентивної діяльності Ірина Дрок. Вона розповіла про актуальні напрямки дослідження в сфері превенції та запросила до співпраці з навчально-науковою лабораторією. Також було наголошено на дотриманні академічної доброчесності й вимог під час проведення наукових пошуків.

 

 


261