У ДДУВС пройшов конкурс «Кращий за професією»

Новини університету

Серед працівників та здобувачів вищої освіти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ пройшов конкурс «Кращий за професією».

Головна мета конкурсу – перевірка професійної майстерності поліцейських, боєздатності, вміння діяти в екстремальних умовах.

У заході взяли участь працівники ДДУВС, курсанти та слухачі Запорізького центру первинної професійної підготовки «Академія поліції».

Конкурс проходив за чотирма напрямками:

  • інтелектуальний комплекс (перевірка знань з історії України, історії українського війська та поліцейської діяльності);
  • комплексна поліцейська естафета (екіпірування, біг, виконання вправи «Burpee», проведення затримання правопорушника та одягання кайданків, накладання на ногу правопорушника турнікету);
  • виконання вправи зі стрільби;
  • виконання нормативу з вогневої підготовки з використанням автомобілю як укриття із застосуванням маркерної зброї (Simunition).

За результатами конкурсу переможцями стали: доцент кафедри оперативно-розшукової діяльності ФПФПКП майор поліції Андрій Кисельов, курсант ННІППФПНП капрал поліції Артур Швед та курсантка ФПФППД рядова поліції Поліна Роменська. Грамоти та подарунки вручив ректор ДДУВС Олександр Моргунов.

 

 


398