Культура академічної доброчесності: зустріч зі студентами ДДУВС

Новини університету

У межах заходів, передбачених Школою академічної доброчесності ДДУВС завідувачкою відділення забезпечення якості освітньої діяльності Лілія Бобрішова спільно з Головою СКР Микитою Федорчаком пройшла зустріч зі студентами першого курсу.

Тема зустрічі стосувалась культури академічної доброчесності. Лілія Бобрішова зазначила: академічна доброчесність має стати нормою для всіх, хто пов’язаний з освітньою діяльністю та розповіла про основні прояви його порушення під час освітнього процесу.

Водночас мова йшла про можливі наслідки для тих, хто не дотримується норм академічної доброчесності.

Зі словом звернувся Голова студентсько-курсантської ради університету Микита Федорчак: «Здобувачі вищої освіти – головні стейкхолдери університету. СКР та її представники в межах своїх повноважень беруть участь в управлінні університетом, зокрема, входять до складу колегіальних органів управління ДДУВС. У плідній співпраці з відділенням забезпечення якості освітньої діяльності проводимо опитування здобувачів вищої освіти та в межах своїх повноважень вживаємо відповідних заходів. Для зворотного зв’язку закликаю всіх здобувачів вищої освіти проходити відповідні опитування, завжди висловлювати свою думку та позицію».

У зустрічі взяли участь студенти першого курсу Навчально-наукового інституту права та інноваційної освіти.

 

 


262