ДДУВС із робочим візитом відвідала заступниця Міністра внутрішніх справ Катерина Павліченко

Новини університету

Під час зустрічі Катерина Павліченко ознайомилась з умовами навчання та рівнем підготовки у автошколі для осіб з інвалідністю, оглянула інтерактивний клас, автомобілі із ручним керуванням, елементи інклюзивної інфраструктури.

Посадовиця поспілкувалась з інструкторами автошколи та з військовими, які проходять тренінги із контраварійного водіння, курси з підвищення навичок водійської майстерності.

Ректор ДДУВС Олександр Моргунов наголосив, що слухачі автошколи також матимуть можливість проходити навчання на спеціально обладнаному вантажному автомобілі (категорія С1).

Запровадження у ДДУВС послуги опанування авто з ручним керуванням на вантажівках 3,5-7,5 тонн стане унікальним на території України та значно розширить можливості подальшого працевлаштування для осіб з інвалідністю.

Катерина Павліченко відзначила, що наступні заплановані кроки ДДУВС щодо автошколи – на часі. Це встановлення електричного підйомника для зручнішого доступу в укриття та переобладнання двох кімнат для осіб з інвалідністю в готелі університету.

«У МВС України ми розуміємо, що особам з інвалідністю, які проживають, приміром, в області, складно добиратись до автошколи на кожне заняття. Тому таке рішення має прибрати ще один бар’єр в навчальному процесі», –зазначила Катерина Павліченко.

Заступниця Міністра та ректор Олександр Моргунов обговорили покращення умов для навчання: “У цьому питанні бачу здоровий менеджмент керівництва університету. Вдячна за системний підхід до роботи автошколи».

 

 


429