Курсанти ДДУВС – чемпіони області з гирьового спорту

Новини університету

Курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ вкотре вибороли призові місця на відкритому чемпіонаті області з гирьового спорту. Захід об’єднав понад 110 учасників з усієї України.

Команду ДДУВС представляли 14 майбутніх правоохоронців. Вони боролися зі спортсменами, які вже здобули славу не тільки в межах України, а й на змаганнях міжнародного рівня. Та попри міцний потенціал команд-суперників, спортсмени ДДУВС вибороли призові місця.

За результатом змагань в особистому заліку в різних вагових категоріях (дисципліна поштовх двох гирь 24 кг) срібло здобули курсанти Микита Бичихін (факультет превентивної діяльності) та Микита Пузанов (факультет кримінальної поліції). Бронзовими призерами стали курсанти факультету кримінальної поліції Єгор Приймачук та Олексій Попович.

Щодо дисципліни ривок гирі 24 кг – тут золото у курсанта Ігора Білого з факультету кримінальної поліції. Срібло дісталося Євгену Нагірному та Осману Сафарову, бронзу привіз Станіслав Пугаченко (факультет кримінальної поліції).

«Решта курсантів-спортсменів покращили свої особисті рекорди та на один крок наблизилися до переможного п’єдесталу», – наголосив тренер збірної ДДУВС з гирьового спорту Дмитро Анісімов.

Команда вже готується до виступу на Чемпіонаті ФСТ «Динамо» України, який відбудеться у Львові 14-16 листопада. Бажаємо успіху нашим представникам!

 

 


286