Курсанти ДДУВС відвідали художні виставки Дніпра

Новини університету

З метою розширення кругозору та всебічного розвитку особистості курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ активно долучаються до культурного життя міста. У рамках програми вихідного дня майбутні правоохоронці завітали на відкриття виставок.

Так, курсанти 2 курсу ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції відвідали виставку творів дніпровського митця Михайла Кублика. Експозиція отримала назву «Палає Україна» та присвячена 75-річчю автора. Курсанти відзначили роботи як бурхливі та емоційно напружені: вони документують трагічні наслідки російсько-української війни.

За планом у здобувачів – і персональна виставка Ірці Бойко під назвою «Естетика кохання». Крізь витончені форми художниця розкриває символічне значення жінки, її природню красу та життєву енергію. Доповнює експозицію музичний супровід: незвичні звуки хангу.

«Внесок до культурного життя країни попри збройну агресію ворога – це справжній успіх у соціокультурному аспекті. Виставка надихає жити та творити, надає змогу побачити в жінці не тільки зовнішню красу, а й внутрішній світ», – переконують майбутні правоохоронці.

 

 


224