Курсанти ДДУВС несли службу на державному кордоні

Новини університету

З метою посилення державного кордону та забезпечення публічної безпеки і порядку під час дії воєнного стану України курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ були направлені на одну з ділянок у Чернівецькій області.

Протягом місяця 40 здобувачів ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції несли службу спільно із представниками Державної прикордонної служби України та Національної гвардії України. Курсантів ознайомлено із ділянками відповідальності, з наявними загрозами та тактиками дій правопорушників. Здобувачі залучалися до несення служби у прикордонних нарядах та до моніторингу обстановки у якості молодших прикордонних нарядів (спільно з інспекторами груп).

«Такі заходи є невідʼємною складовою нашої професії. Триває війна, тож ми маємо бути багатофункціональними та корисними у різних сферах нашої діяльності», – зазначають майбутні правоохоронці.

За вагомий внесок в охорону державного кордону, особисту дисциплінованість, наполегливість, ініціативу, проявлені під час виконання завдань, 12 курсантів ДДУВС були заохочені грамотами керівництва 31 прикордонного загону.

 

 


268