Курсанти ДДУВС зустрілися з ветеранами університету

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ пройшла зустріч здобувачів вищої освіти із ветеренами. Захід організовано відділенням виховної, соціально-гуманітарної та культурно-масової роботи.

Майбутні правоохоронці поспілкувалися із головою Ради ветеранів ДДУВС Леонідом Камишовим та членами ветеранської організації Миколою Дмитренком і Миколою Жиляковим. Ветерани поділилися деталями свого професійного шляху, розповіли курсантам про досвід роботи та історію створення університету. Мотиваційною стала розповідь про їхню участь у ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС.

Згадали й про події 24 лютого. На початку війни, попри поважний вік, Микола Дмитренко ніс службу у лавах ЗСУ, а Микола Жиляков вступив до територіальної оборони. На власному прикладі ветерани показали курсантам, що таке вірність Присязі – під час несення служби та на пенсії.

Подібні зустрічі проходять у ДДУВС на постійній основі, аби сприяти патріотичному вихованню молоді та підвищити мотивацію до подальшої професійної діяльності.

 

 


166