Студенти ДДУВС зустрілися з бійцем-штурмовиком

Новини університету

Із метою військово-патріотичного виховання в університеті пройшла зустріч з випускником ДДУВС, який зараз несе службу у штурмовому спецпідрозділі. Боєць розповів про події під Харковом, звільнення Куп’янська та участь у наступальній операції.

Здобувачі вищої освіти ННІ права та інноваційної освіти зустрілися з бійцем штурмового підрозділу, який від самого початку повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини. Штурмовик зазначив: гордий бути серед тих, хто сьогодні протистоїть ворогу, та додав, що українські бійці вже стали фахівцями у військовій справі, вони відрізняються героїзмом та мужністю, не залишають поранених, завжди надаючи домедичну допомогу, адже систематично проходять тренування з тактичної медицини. Удосконалення навичок у його підрозділі, наголосив гість, відбувається шляхом засвоєння західної зброї та постійних тренувань задля покращення фізичної витривалості.

Просвітницькі заходи та зустрічі в університеті проводяться з метою військово-патріотичного виховання. Це сприяє підсиленню моральних якостей здобувачів вищої освіти, формує їх світогляд і національну самосвідомість.

Як зазначили учасники зустрічі, випускник ДДУВС став для них надихаючим спікером та уособленням мотивації, сили духу та прагнення до Перемоги.

 

 


210