У ДДУВС пройшли урочистості до Міжнародного дня студента

Новини університету

З нагоди Дня студента у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбувся урочистий концерт за участі здобувачів вищої освіти та викладачів.

З вітальним словом до курсантсько-студентської спільноти звернувся ректор ДДУВС Олександр Моргунов, подякував присутнім за активну громадянську позицію, особистий внесок та побажав у надскладний для України час тримати освітній фронт – опановувати професію, стати взірцем фаховості, бути справжніми правниками та науковцями.

З нагоди Міжнародного дня студента за високі досягнення у навчальній, науковій, спортивній і волонтерській діяльності Олександр Моргунов вручив грамоти кращим здобувачам вищої освіти та викладачам ДДУВС.

До присутніх звернувся керівник Молодіжного центру Дніпра, член стипендіальної комісії міського голови Рафаель Кіжнер та повідомив, що трьом представникам ДДУВС було призначено іменні стипендії від міської ради.

Подяки за значний внесок у національно-патріотичне виховання молоді, імплементацію молодіжної політики у Дніпровській міській територіальній громаді, побудову громадянського суспільства були вручені заступнику директора ННІ права та інноваційної освіти Ірині Дзюбі та завідувачу відділення виховної, соціально-гуманітарної та культурно-масової роботи відділу кадрового забезпечення Наталії Карнаух.

Для учасників свята викладачі та здобувачі освіти підготували творчі номери.

 

 


286