Волейболістки ДДУВС – серед призерів області

Новини університету

Здобувачі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ взяли участь у турнірі з волейболу серед студентів та студенток ЗВО Дніпропетровщини. Жіноча збірна виборола срібло.

Захід відбувся в Університеті митної справи та фінансів та об’єднав понад 150 спортсменів з усієї області. Серед учасників – 9 чоловічих команд (ДДУВС, ДНУ ім. О. Гончара, НТУ «Дніпровська політехніка», УМСФ, ДДАЕУ, УДУНТ, ПДАБА, УДХТУ, ДДТУ Кам’янське) та 4 жіночі.

Честь рідної «альма-матер» захищали 11 дівчат-волейболісток: курсантки Катерина Грибченко, Каріна Серемчук, Лілія Голобородько, Анастасія Помаз, Анастасія Єрмакова, Інна Проць, Єлізавета Крижановська та Вікторія Тутова, а також студентки Катерина Келембет, Дар’я Шаройко та Діана Пащенко. У запеклій боротьбі команда ДДУВС здобула друге місце, поступившись жіночій збірній УМСФ.

Чоловіча збірна університету теж проявила себе: хлопці посіли третє місце у підгрупі та шосте – у загальному заліку. Готував спортсменів тренер збірної команди ДДУВС з волейболу Віктор Рожеченко.

 

 


255