У ДДУВС триває серія тренінгів «Людина під час війни»

Новини університету

З метою відновлення загального та психоемоційного стану працівників у ДДУВС було прийнято рішення щодо проведення спеціальних тренінгів з постійним, науково-педагогічним та адміністративним складом університету.

Головна мета тренінгів – максимально знизити травматизацію війною постійного та перемінного складу, навчити працівників та здобувачів вищої освіти відновлюватися під час перебування в умовах постійного напруження та потенційної небезпеки, адаптовуватися до життя в сучасних умовах.

Для реалізації ініціативи керівництва вишу провідним фахівцем відділення психологічного забезпечення ВКЗ Ганною Мглинець був розроблений авторській тренінг за темою: «Перезавантаження та відновлення внутрішніх ресурсів людини під час війни».

Тренінг містить оцінку свого стану, елементи відновлення на підсвідомому рівні, проведення медитаційних вправ, сканування тіла та вправи з тілесно-орієнтованої та арт-терапії. Учасники під час тренінгу діляться досвідом, емоціями та ресурсами, відновлюють свої сили та здатність працювати ефективно в сучасних умовах.

Завідувач відділення психологічного забезпечення ВКЗ Сергій Вишневський зазначив, що це вже другий тренінг із запланованої серії тренінгів під загальною назвою: «Людина під час війни». У графіку проведення тренінгів – всі структурні підрозділи університету.

 

 


235