Курсанти ДДУВС допомагають волонтерам

Новини університету

Курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ не полишають волонтерський напрямок: майбутні правоохоронці закривають потреби військових спільно з громадськими організаціями міста та області.

Так, курсанти ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції сплели маскувальну сітку у рамках проєкту «Вузлик допомоги». Над виробом трудилися кілька днів разом із учасниками ГО «Громадська взаємодія».

Процес тривав жваво й патріотично. Під час плетіння майбутні правоохоронці співали відомі українські пісні: «Червона рута», «Ніч яка місячна», «Два кольори». У перервах волонтери пригощали курсантів чаєм і печивом, згадували про страшні події на початку повномасштабного вторгнення.

«Кожен своєю працею зміг внести вагомий вклад у діяльність організації. За ці декілька днів і волонтери, і курсанти дуже здружилися: ніщо так не зближує, як спільний ворог та спільна дорога до мети», – розповідають здобувачі.

Керівники «Громадської взаємодії» висловили щиру вдячність майбутнім слідчим, а також керівництву факультету та курсу підполковнику поліції Владиславу Лазарєву та старшому лейтенанту поліції Олександру Солоньку за дисциплінованих, організованих і чуйних помічників.

 

 


193