Курсанти ДДУВС провели серію профорієнтаційних зустрічей

Новини університету

Курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ активно здійснюють профорієнтаційну роботу серед молоді. Про переваги навчання у виші та перспективи професії поліцейського здобувачі говорили з учнями старших класів.

Так, курсанти ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції поспілкувалися зі старшокласниками Яворівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2 (Львівська область) та Запорізької гімназії №45 (Запорізька область). Розповіли школярам про переваги навчання у ДДУВС, поділилися перспективами щодо професійного розвитку та подальшого працевлаштування у підрозділах Національної поліції.

Курсанти відзначили кваліфікований науково-педагогічний склад вишу, систематичне залучення практиків і сприяння у реалізації творчих та освітніх ініціатив. Розповіли про можливість паралельного здобуття другої вищої освіти на базі навчального закладу.

«Такі профорієнтаційні лекції формують реальне уявлення про професію, допомагають майбутнім абітурієнтам ретельно підготуватися до вступу. Саме завдяки якісній освіті та ефективній профорієнтаційній роботі ДДУВС залишається одним із найпопулярніших навчальних закладів серед випускників, які мріють стати поліцейськими», – зазначає курсантка Анастасія Єрмакова.

 

 


160