Курсанти ДДУВС активно тримають волонтерський фронт: правильне пакування для харчів – важливе

Новини університету

Курсанти ДДУВС давно підтримують благодійні акції та волонтерські ініціативи: цього разу дбали про якісне пакування для харчів з метою їх подальшого транспортування.

Силами факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції були зібрані залізні коробки та банки для зберігання продуктів харчування для захисників, які згодом були передані в волонтерський штаб «Сокіл» для подальшого відправлення на фронт.

Як зазначають самі організатори такої волонтерської пропозиції: «Українці, намагаючись підтримати військових, передають їм на фронт велику кількість продуктів харчування. Однак, через польові умови, найчастіше трапляється так, що їжа швидко псується, розсипається, мокне тощо. Тобто варто завжди дбати про те, що та як передавати на фронт». Самі військові акцентують, що посилки у скляній тарі дуже важко обережно транспортувати та зберігати у польових умовах, тож завжди вдячні, якщо волонтери дбають у тому числі й про пакування (відправляти їжу краще в пластиковій чи бляшаній тарі).

Курсанти факультету зібрали партію бляшанок та поклали плакат зі словами підтримки для воїнів. Впевнені: навіть найменші прояви тепла та турботи з тилу – важливі.

 

 


159