Представники ДДУВС взяли участь у тренінгу «Водіння без барʼєрів: етика взаємодії з людьми з інвалідністю»

Новини університету

Захід організовано ПРООН в межах проєкту «Сприяння безпеці людей в Україні шляхом реагування на багатовимірну кризу, спричинену війною». Експерти розповіли учасникам про етичне спілкування та найкращі практики підтримки та допомоги слухачам інклюзивних автошкіл.

До участі в заході долучились заступники Міністра внутрішніх справ України Катерина Павліченко та Богдан Драпʼятий, заступник постійного представника програми розвитку ООН в Україні Христофорос Політіс, начальник Головного сервісного центру МВС України Микола Рудик.

Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ представляли водії автотранспортних засобів Андрій Шереметов, Юрій Матюшенко та Сергій Кулябко.

Учасники засвоїли базові знання та практичні навички з питань надання послуг для осіб з інвалідністю при проходженні навчання, етики спілкування, базового розуміння різновидів допоміжних засобів реабілітації, видів обмеження повсякденного функціонування, техніки допомоги особам з інвалідністю та методів їх переміщення.

За результатами тренінгу всі учасники отримали відповідні сертифікати.

 

 


220