«Взаємодія органів державної влади з громадськістю» та «Міжнародне гуманітарне право»: позанавчальні освітні курси для курсантів ДДУВС

Новини університету

Курсанти ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції у позанавчальний час опанували навички у межах двох освітніх курсів. Як стверджують самі учасники – такі курси підвищують загальний рівень розвитку та, звичайно, профільних знань.

Курс «Міжнародне гуманітарне право» на платформі «Дія освіта» дає змістовну інформацію щодо особливостей гуманітарного права, захисту цивільного населення під час війни, механізмів притягнення до відповідальності за злочини, скоєні у зв’язку із збройним конфліктом, гарантії інформаційних прав під час війни тощо. Курсанти поділились думками, що знання міжнародного гуманітарного права допоможе в судових позовах проти росії, у процесах обміну полоненими та притягнення до відповідальності за скоєні злочини проти цивільного населення.

Курс «Взаємодія органів державної влади з громадськістю» (від «PROMETHEUS») призначений для ознайомлення курсантів щодо питань взаємодії з медіа та зв’язків з громадськістю в апаратах органів державної влади із сучасними принципами, стандартами, механізмами та інструментами взаємодії органів державної влади з громадськістю. Також серед головних завдань курсу – формування навичок планування, здійснення та оцінки результатів взаємодії з громадськістю.

Після закінчення навчання всі учасники отримали відповідні сертифікати.

 

 


256