Факультативне заняття з дисципліни «Оперативно-розшукова діяльність» за участю практичного працівника

Новини університету

З курсантами 3 курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції проведено факультативне заняття на тему «Дії оперативного працівника карного розшуку на деокупованих територіях». Участь у факультативі взяв досвідчений працівник Управління карного розшуку ГУНП в Луганській області.

Заняття проведено кафедрою оперативно-розшукової діяльності факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції з метою набуття здобувачами вищої освіти навичок практичної роботи із документування фактів правопорушень в умовах воєнного стану.

Під час заняття увагу було акцентовано на особливостях дій оперативних працівників у процесі здійснення стабілізаційних заходів та документування фактів причетності особи до воєнних злочинів та колабораційної діяльності.

Вказаний формат проведення занять є надзвичайно актуальним, оскільки робота поліції на деокупованих територіях передбачає наявність у поліцейських специфічних знань, умінь та навичок для документування воєнних злочинів та здійснення стабілізаційних заходів.

 

 


235