Erasmus+: переможниці конкурсу за програмою академічної мобільності

Новини університету

За результатом конкурсної програми академічної мобільності, що діє у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ, двоє студенток ННІ права та інноваційної освіти ДДУВС рекомендовані для навчання у Румунії.

ННІ права та інноваційної освіти оголосили конкурс 24 жовтня 2023р.: загалом надійшло 5 заяв від здобувачів вищої освіти. Усі учасники мали відповідати чітко визначеним критеріям, серед яких рейтинг успішності (середній бал не нижче 80), участь у науковій роботі та активна громадянська позиція, а також володіння іноземною мовою (не нижче рівня В2).

Переможницями конкурсу стали студентки 2 курсу:

1) Владислава Перепелиця (навчається за освітньою програмою 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» перший (бакалаврський) рівень;

2) Катерина Бойко (навчається за освітньою програмою 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» перший (бакалаврський) рівень.

Прийнято рішення направити здобувачок у весняному семестрі 2023-2024 н.р. до Університету Александру Йоана Кузи в Яссах (Румунія).

 

 


230