Для студентів ДДУВС проведено практичне заняття у суді

Новини університету

Студенти були присутніми при онлайн-розгляді справи про адміністративне правопорушення та судовому засіданні щодо продовження запобіжного заходу тримання під вартою обвинуваченому у вчиненні тяжкого злочину.

Практичне заняття зі здобувачами вищої освіти ОПП «Право» другого (магістерського) рівня вищої освіти ННІ права та інноваційної освіти проведено в Ленінському районному суді м. Дніпропетровська в рамках навчальної дисципліни «Кримінальна юстиція: принципи правотворчості та правозастосування».

Суддя Максим Таус відповів на запитання студентів, розповів про особливості кримінальних проваджень в умовах воєнного стану та розгляду справ, пов’язаних із збройною агресією рф.

Після проведення заняття деякі студенти виявили бажання пройти виробничу практику в суді та надалі працевлаштуватися на посадах секретарів судових засідань.

Головна мета проведення практичних занять – посилення практичної спрямованості освітнього процесу, оволодіння спеціальним знаннями щодо діяльності судових органів в умовах воєнного стану.

 

 


187