Студенти ДДУВС зустрілися з радником Міністра закордонних справ України

Новини університету

Зустріч, на якій були присутні здобувачі спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», пройшла у онлайн-форматі. Темою зустрічі з Георгієм Тихим стали новітні підходи, уроки та виклики української дипломатії під час війни.

Георгій Тихий розкрив специфіку комунікацій Міністерства закордонних справ в воєнний час та зміни у стратегіях впливу наших дипломатів на зарубіжні цільові аудиторії з метою залучення їх до підтримки України.

Спікер наголосив, що на початку повномасштабного вторгнення воєнна дипломатія України обрала інструменти прагматичної «різкої комунікації» в світовому політикумі та медіа-просторі, а «комунікація гасел» виявилася неефективною та поступово замінена комунікацією цифр та фактів.

Значний інтерес викликали розповіді професіонала про мистецтво таргетування міжнародної аудиторії, тактику спростування фейків, використання культурно-історичного контексту та публічної дипломатії.

Обговорення питань, порушених на зустрічі із дипломатом-комунікатором, будуть продовжені на заняттях із майбутніми фахівцями-міжнародниками ДДУВС.

 

 


155