Алгоритми реалізації проєктів: у ДДУВС пройшов тренінг КМЄС для органів цивільної безпеки України

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ пройшов тренінг з управління проектами. Захід проведено фахівцями Консультативної місії Європейського Союзу в Україні, які навчали представників силових структур створенню та управлінню проєктами.

Від ДДУВС у тренінгу участь взяли завідувач відділення міжнародних зв’язків Тетяна Чумаченко, директор ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Владислав Лазарєв, заступник директора ННІППФПНП Ельвіра Сидорова, перекладач відділення міжнародних зв’язків Валерія Горячєва, начальник науково-редакційного відділу Євгенія Коваленко-Марченкова.

Протягом двох днів близько 20 представників Національної поліції України, прокуратури, Державного бюро розслідувань, СБУ та суддів вивчали принципи створення та управління проектами.

Тренінг проведено з метою поглиблення знань працівників органів цивільної безпеки України у галузі управління проектами, розширення навичок ефективного управління.

Програма тренінгу охоплює основні аспекти управління проектами.

Під час дводенного тренінгу розглядали поняття «проєкт» та «управління проєктом», тайм-менеджмент, життєві цикли проєкту, управління об’ємом завдань, комунікацію зі стейкхолдерами та зовнішньою аудиторією тощо.

Слухачам було запропоновано розділитися на три групи, у рамках яких вони розробляли власні проєкти та описували шляхи їх втілення. За словами тренерів, такі знання стануть у нагоді не тільки для реалізації ініціативи, але й допоможуть структурувати роботу в команді з метою підвищення ефективності процесів.

За результатами тренінгу всі учасники отримали відповідні сертифікати.

 

 


202