Студент ДДУВС – переможець Всеукраїнського конкурсу творчих робіт серед молоді

Новини університету

Участь у заході взяли молоді люди з понад 100 населених пунктів України, серед яких – студент Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Антон Наумик. Серед учасників конкурсу були також представники Німеччини, Польщі та Бельгії.

Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді відбувся вчетверте. Ініціатива проведення належить Національному агенству з питань державної служби і Центру адаптації державної служби до стандартів ЄС. Мета – підтримати молодь, покращити суспільне сприйняття роботи державних службовців та зацікавити молоде покоління до роботи в державних установах.

Антон Наумик, студент 2 курсу спеціальності «Публічне управління та адміністрування», здобув перемогу у номінації «Мій досвід участі у формуванні та реалізації молодіжної політики». Науковий керівник – Мирослав Трещов, доктор наук з державного управління, доцент, професор кафедри управління та адміністрування ННІ ПІО.

«Ця перемога не була легкою: інші учасники були добре підготовлені до конкурсу. Проте, Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ надає найкращу освіту в галузі публічного управління та адміністрування, що підтверджується багатьма рейтингами та незалежними оцінками провідних роботодавців України», – зазначив переможець Антон Наумик.

 

 


182