Курсанти ДДУВС доєдналися до заходів з нагоди Дня Гідності та Свободи

Новини університету

Курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ вшанували пам’ять учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності.

День Гідності та Свободи – дата, яка щорічно відзначається в Україні 21 листопада. Саме в цей день у 2013 році відбулися перші протестні акції української громадськості у відповідь на рішення тодішньої влади щодо припинення курсу на євроінтеграцію та скасування процесу підготовки до підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом.

Курсанти факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції на Алеї пам’яті Героїв Небесної Сотні та загиблих воїнів АТО хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх, кого позбавила життя російська агресія, та поклали квіти до меморіалу.

У низці заходів з нагоди Дня Гідності та Свободи курсантам був запропонований перегляд документального фільму «П’ять портретів майдану», у якому герої розповідали про власний Майдан. Микита Поліщук, курсант першого курсу, після перегляду поділився думками: «Ми всі віримо у перемогу та усвідомлюємо, якою ціною вона нам дістанеться. Хочеться вірити в те, що Герої пішли не даремно, і Україна стане сильною державою».

 

 


187